Den nya Race Transporter 7 - tar täckt transport till nästa nivå

Den nya Race Transporter 7 - tar täckt transport till nästa nivå
  • Top Story
  • Top 3 Articles
03-01-2024

Den nya Race Transporter 7 - tar täckt transport till nästa nivå

Idag lanseras ett spännande nytt sortiment av täckta biltransporter från Brian James. Race Transporter 7 möter efterfrågan på lättare släpvagnar som uppstått på grund av den ökade vikten hos bilar, särskilt stadsjeepar och el-/hybridfordon.  Förutom treaxliga modeller finns RT7 med dubbla axlar för ytterligare viktbesparing och högre lastkapacitet. I kombination med ett nytt lättviktschassi och kompositgolv kan RT7 ge viktbesparingar på upp till 200 kg jämfört med modeller av liknande storlek.


Avancerad teknik
 
RT7 har banbrytande teknik, inklusive ett branschförsta elektriskt manöverdon med en trådlös fjärrkontroll som styr bakdörren och tiltvagnen, och därmed tar bort behovet av manuell hantering. Den har ljus, modern LED-belysning överallt, inklusive bak-, fram- och sidoljus, sidomonterade backljus, automatiska bakljus som tänds när bakdörren öppnas samt belysningslister i interiören som en del av standardspecifikationen. Förutom fjärrmanövrering finns manuella kontroller inuti framluckan för enkel manövrering.


En ny nivå på fordonstransport

Lewis James, VD för Brian James Trailers, sa: "Med exceptionella specifikationer samt en lättare, starkare, smartare utformning tar Race Transporter 7 täckta biltransporter till en ny nivå. Oavsett om det gäller exotiska superbilar, motorsportbilar, klassiska bilar eller fordonslogistik är Race Transporter 7 det ultimata valet.”

Den globala lanseringen görs på Autosport International Show på NEC i Birmingham från 11 till 14 januari och bilsläpet finns tillgängligt att beställa via vårt återförsäljarnätverk eller webbplatsen från och med 3 januari.